FFP2 Maske En Güvenli Maske

FFP2 Maske Üretimi

 

Tıbbi yüz maskeleri her gün tıp uzmanları tarafından COVİD- 19 enfeksiyon riskine karşı koruma sağlamak için kullanılıyor. Koronavirüs gibi ölümcül risk taşıyan bir virüsün yayılmasıyla ilgili olarak, maske kullanımına yönelik tüketici talebi artmış durumda.

Bununla birlikte, tüm maskelerin eşit tasarlanmadığını ve bazı maske tiplerinin hiç koruma sağlamadığını unutmamak önemlidir. Onaylı medikal maske imalatçılarından temin edebileceğiniz maskeler, toplumsal alanlarda size yeterli koruma sağlayacaktır.  

Bir ffp2 maske fabrikası, yüksek kaliteli ve koruyuculuğu yüksek olan medikal maskelerin üretimini yapmaya imkan tanıyan gelişmiş bir maske üretim hattına sahip olmalıdır. Türkiye’de ülkenin koronavirüs ile savaşmasına yardımcı olmak için, standartlara uygun onaylı maskelerin üretimini yapan, kaliteli maske üretim hattına sahip maske üretim firmaları bulunmaktadır.

Tam otomatik maske üretim makinesi, insan teması olmadan çalışır ve dolayısıyla hijyenik ürünlerin pazarlanmasına imkan tanır. Bu tip mekanizasyon ile ürün pazarlayan maske fabrikalarından toptan ya da perakende olarak maske satın alabilmeniz mümkündür. Ffp2 Maske firmalarına çevrimiçi ortamdan ulaşabilirsiniz
FFP2 Maske Kullanılabilecek en önemli maskeler arasındadır.

Kullanılabilecek En Güvenli Maskeler Hangileridir?

Bazı maske tipleri, diğerlerinden daha yüksek riskli ortamlar için tasarlanmıştır. FFP2 profesyonel solunum maskeleri bu tipe örnek verilebilir. Bu maske tipi, COVİD- 19’lu hastaların tespiti ve bakımında görev alan sağlık personelleri içindir.

 

Sağlık personellerinin varlığı ve hizmetlerinin sürekliliği tüm toplumun yararı açısından önemli olduğundan, sağlık personeline özel olarak tasarlanmış yüksek koruma sağlayan bu profesyonel ürünleri, genel halk olarak tercih etmemeniz gerekmektedir.

 

Bulaşma riski en yüksek alanlarda uzun süre geçiren sağlık çalışanları için koruyucu maskelerin üretimi medikal maske fabrikası gibi profesyonel ortamlarda yapılmaktadır.

 

Tıbbi  Maskelerin Sertifika Düzeyleri Nelerdir?


Tıbbi maskelerin, onları kullanan kişiye sağladıkları koruma düzeyine bağlı olarak sınıflandırıldığı dört ASTM sertifikası düzeyi vardır.

Minimum korumalı olan yüz maskeleri, sıvı, damlacık veya aerosol içermeyen, kısa prosedürlerin uygulandığı muayeneler içindir. Seviye 1 yüz maskeleri genellikle kulak halkalarına sahiptir ve 80 mmHg sıvı direnci ile hem cerrahi hem de muayene uygulamaları için genel standarttır. Sıvı, damlacık veya aerosolün olmadığı düşük riskli durumlar içindir.

120 mmHg sıvı direncine sahip Seviye 2 maskeler, hafif veya orta derecede aerosol, sıvı ve damlacıklara karşı bir bariyer sağlar.

Seviye 3 yüz maskeleri, 160 mmHg sıvı direncine sahip aerosol, sıvı ve damlacıklara olası ağır maruziyet içindir. Bu açıklamalardan da anlaşılacağı gibi prosedürel maskeler,  solunum maskelerinden ve cerrahi maskelerden farklı amaçlar için tasarlanmıştır. Maske imalatçıları, bu tipteki maskelerin satışını sağlık kurumlarına gerçekleştirmektedirler.